10 Comments

 1. Hejsan Sandra,

  Ville bara säga att ni har otroligt vackra hundar och jag ser med spänning framemot kombinationen Laska och Akiak! Hade det vart rätt tid och tajming så hade jag så himla gärna tagit mig an en valp ifrån den kullen. Jag hoppas så in i bomben att om några år då det för mig är dags att skaffa min första Alaskan Malamute att ni och eran kennel finns kvar då det verkligen är härifrån jag vill att min första AM ska komma ifrån. Kanske är det då en ättling ifrån kombination Laska/Akika eller ifrån er stiliga Najak!

  / Tove

  • Hej Tove!
   Vad roligt att höra att du är intresserad av Alaskan Malamute 🙂 Jag kan säga att jag är lika ivrig i väntan på att se hur denna kombination kommer att bli, då det verkligen är toppenhundar i både drag och temperament.
   Du är så välkommen att besöka oss närhelst. Vad framtiden visar har vi ingen aning om men vem vet… 😉 Ha det gott! / Sandra

 2. Hej mitt namn är Roger Nooni, jag kommer flytta ut på landet och har egen hundgård samt kan anordna fri trädgård för hundens välbefinnande … Jag planerar att låta hunden agera som drag hund samt att jag kommer träna lydnad. Vidare så undrar jag om det finns möjlighet att bli helfodervärd på en hanhund. om det skulle bra så ring mig gärna på 0760-983547.
  MVH
  Roger Nooni / Jönköping.

  OBS min nya adress blir ca 1,5 mil norr om Vaggeryd , from 1 Sept 2015. 🙂

 3. Hej Sandra!
  Mitt namn är Yvonne.
  Jag är väldigt intresserad av en alaskan malmute.
  Har tidigare haft en akita, men fick ta bort honom bla för att jag gjorde alla nybörjar misstag och han var för dominant för mig.
  Nu vill jag göra rätt ifrån början och skulle vilja vara med lite grann och få tips och råd i hur jag ska uppfostra en HUND.
  Innan jag köper en hund.
  Jag bor i Kungälv (gbg).
  Jag fick ditt namn av Jennie som är Hundfadder, och förstod det som att ni bor i Uddevalla? Nu undrar jag isf om det finns möjlighet att besöka er ?
  Och om jag kan få lite tips och råd 💖
  Kram Yvonne Lycke 💖

  • Hej Yvonne!
   Det var trevligt att få träffa dig, ledsen att det varit lite struligt för oss men ser fram emot att träffas fler ggr längre fram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.