Masano’s Tornarssuq Sirocc


f. 2001-01-19
d.2012-03-21

Stamtavla/Pedigree
HD A • AD u.a • Ögon u.a 20080118
63 cm hög

Meriter
Polarhundprov 1

Utställning
1:a 

Sirocc var vår första hund, en vacker gråvit hane. Namnet var taget efter ökenstormen sirocko.
Han kom från uppfödaren Marie Saul, Masano's kennel i Bokenäs.


Historia
Du var en cirkushund och kunde många konster. Vi gick många kurser ihop, valpkurs, unghundskurs, lydnadskurs, spårkurs, vattenkurs, agility. Agility älskade du.
Man kunde jämföra dig med husse också, allt som brummade var roligt. Du älskade att åka båt, det var en härlig syn... du bara njöt och njöt.
Du var min speciella herre, du var min nallebjörn, du var verkligen min. Det gör så ont att veta att du inte längre finns, det är så svårt att förstå att jag aldrig mer kommer att få smeka dina perfekta öron, lukta på din goa nos, känna dina kraftiga tassar... du beskyddade mig alltid, med dig kände jag mig alltid säker som en sen kväll ute. Du var min klippa för du kunde se alla andras sanna jag. Du lärde mig att vara öppen i sinnet. Då jag i början ville ändra på dig för den lilla kunskapen jag hade om malamuten så fick du mig att förstå så mycket mer. Jag har så mycket att tacka dig för... så mycket.
Jag var där när du blev gjord, jag var där när du kom till världen och... jag var hos dig när det var dags att lämna den... som enligt mig var alldeles för tidigt... jag var inte redo men jag var tvungen att låta dig gå... jag saknar dig och saknaden gör ont.
En sen kväll såg jag en stjärna lysa så starkt över himlavalvet...

Året är nu 2016, och saknaden är fortfarande stor <3 Tarka, min sista länk till dig och Aukas har lämnat oss den 18 maj, ni tre var underbara ihop och jag hoppas ni tar emot henne med stor kärlek och tar väl hand om henne nu när jag inte får det längre.