Inget blev två små hjärtan

Ja, precis så var det.
Vi åkte in med Laska för att ultraljuda henne, för att se om det fanns några tickande små hjärtan…

Timber en vacker, grann hane, så som jag letat efter något men inte funnit och plötsligt så fanns han där, på dagen av Laskas löp. En linje som jag varmt värnar om, som jag vill behålla i min närhet som jag vill föra vidare som jag tror starkt på. Allt passar in, hans mentalitet och Laskas, dragviljan, nu är det bara att hoppas att det goda förs vidare.

Samtalet kommer från Jocke, -Vilken dag är hon på?
Och jag förstår direkt, det finns inget där.
Det bara rasar inom mig, inte detta också, året har varit tufft men man fortsätter och hoppas alltid. Ja, inget att göra, men jag känner att det lilla jag hade att se fram emot rann av mig just där.
Laska var inte dräktig, oron som jag hade och har inom mig försvinner inte, plötsligt inser jag så mycket mer men vill inte riktigt ta upp det och framförallt inte genomföra det men tankarna finns där varje dag. Jag vet inte vart det bär av den här säsongen, det enda jag vet är att vår ekonomi inte kommer att räcka, och jag kan bli så upprörd för det sista jag vill är att vara styrd av något jag verkligen inte vill ha och det är pengar.

Veckorna går och jag tycker mig se att hon beter sig dräktig, men jag vill inte tro det, jag vill inte hoppas än en gång. Hon kan vara skendräktig. Men jag känner henne och varje dag så ger hon mig en lång blick som att hon vill tala om något för mig och innerst inne så vet jag bara.

Den 23 augusti, en onsdag föds två fina valpar, ja vad ska man säga. Någon kanske vill oss gott, vi får se vad framtiden visar. Som jag alltid försöker se det och det är att det finns alltid en mening med allt.
De är verkligen underbara!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.