Sangilak & Anana får bo tillsammans

Hur underbart som helst och gör mig så glad att jag smälter 🙂
Både Sangilak och Anana flyttar till ett underbart trevligt par inte så lång bort från oss, så vi kommer att få se dom titt som tätt och även träna ihop när den tiden blir av, eller det har vi redan börjat göra då de har huskysar och schäfrar, detta är alldeles för bra för att vara sant.
Vi önskar dom all lycka till och vi syns ju snart igen 😀

 

Nu har vi inga valpar kvar till salu utan vi Team Tornarsuk vill tacka alla som har delat våra inlägg på facebook för att hjälpa oss att hitta valpköpare, ni vet vilka ni är <3 Alaskan Malamute säljs inte till vem som helst utan jag tycker att man ska ha läst på om rasen, åkt runt på lite olika utställningar, gärna specialutställningar för att träffa malamuteägare, även besöka lite olika kennlar.
Detta år var inget lätt år med att hitta valpköpare som verkligen visste vad rasen innebar, kanske är vi för hårda men för oss betyder det jättemycket att de hamnar hos rätt människor.
Vi är så glada för våra valpar, vilka underbara mattar och hussar de har fått och som kommer att ta väl hand om dom. Vi finns här, det vet ni <3 Och vi håller kontakten 😉

KRAM!

4 Comments

  1. Vad gott att Anana har fått ett hem. Vi lockades men vi är inte riktigt där än.
    Ha det gott
    Vänliga hälsningar Camilla

    • Ja och ett underbart hem 😊
      Jag tycker verkligen att ni gör rätt med att vänta tills ni är där och den dagen ni är där så kommer det bara att kännas rätt💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.